Kommenteeri

Kallis Naine, Palun Kuula Mind........

See olen mina, Sinu keha.... mul on Sulle palve, palun peatu korraks ja loe seda, sest ma varsti lihtsalt enam ei jõua. Ma olen väsinud, täiesti väsinud. 
Ma räägin Sinuga igapäev aga Sa ei kuule mind juba ammu. Sa oled ennast minust lahti ühendanud mõistmata, et mina olen Sina. Sa kohtled mind, justkui ma oleksin mingi asi, mis peab Sind teenima selles elus ja taluma kõike seda, mida Sa minuga teed. Ma olen justkui hobune, keda piitsutatakse seni, kuni ma enam ei jõua ja surnult maha kukun. Aga ma tahan Sulle öelda, et nii me enam edasi minna ei saa......
Palun kuule seda palvet, mis on minu meelehetlik appihüüd. Ma olen Sinu sõiduk selles elus ja sellel planeedil. Minu ülesanne on aidata Sul kogeda elu imelisust ja näidata Sulle kõike seda ilusat, mida Sa läbi minu kogeda võid. Jah, ma olen Sulle ka osaliselt piiranguks aga mida parema ühenduse Sa minuga saad, seda vähemaks jääb piiranguid. Tegelikult on mul Sulle veel väga palju näidata. Sa võid kogeda asju, mis tunduvad silmale uskumatud ja meelele vastuvõtmatud aga tegelikult on need siiski võimalikud. Kui ma olen päris aus, siis meil ei ole piire, või kui on, siis ainult need, mille Sa oma peas endale seadnud oled. Kui Sa seda usud, siis me võime isegi lennata. Aga ma ei saa Sulle seda kõike näidata, sest ma olen täiesti ära mürgitatud ja täiesti väsinud. Mürgitatud sellest, mida Sa minusse paned ja mürgitatud nendest emotsioonidest ja mõtetest, mida Sa kannad. Ma tahan saada puhtaks ja terveks aga selleks on mul vaja Sinu abi.

Kallis, kõigepealt palun lase mul puhata. Ma ei suuda kanda ja taluda enam seda koormat, mida Sa mulle igapäev peale paned. Ma tahaksin magada, kaua ja põhjalikult. Ära hoia mind üleval kofeiini, nikotiini ja muude stimulantidega, sest juba see iseenesest on märk, et ma olen väsinud ja mu jõud hakkab raugema. Ära pumpa minust igapäev välja viimast ja ära hoia mind käimas aurude peal. Ära piitsuta mind raha pärast, sest Sul on vaja mind selleks, et elada. Raha on illusioon aga mina olen päris. Sul võib olla ühel päeval palju raha aga, kui Sul ei ole mind, ei ole Sul enam elu.

Tahaksin vajuda unne pehmesse voodisse ja magada ilma äratuskellata nii kaua, kui ma olen välja puhanud. Tahan minna õhtul õigel ajal magama, et uni oleks sügav ja kosutav. Palun võta aeg maha. Viska välja oma elust kõik mis on üleliigne ja mis Sind koormab. Otsi seda, kuidas Sa saad oma elu kergemaks teha. Palun küsi abi, Sa ei pea kõike ise jõudma. Tahan loodusesse pikale jalutuskäigule, tahan tantsida ja armatseda. Soovin nautida tervendavate käte puudutust oma nahal ja armatuse hella puudutust. Tahan olla hoitud. Tahan tunda naudinguid ja kergust. Tahan, et iga minu rakk pakataks rõõmust, sest ma olen ju elus. Kõige enam soovin, et Sa armastaksid mind. Palun võta igasse päeva aega ainult minu jaoks, kus Sa lubad mul lihtsalt olla või toidad mind armastusega. Ja, et me teineteist tõeliselt mõistaks, siis las ma räägin Sulle mis mulle meeldib ja mis mitte.

Kõige rohkem teeb mulle haiget see, et Sa pead mind koledaks. Ja selle nimel, et mind “ilusaks teha” paned Sa mind läbima kohutavaid kannatusi. Sa lubad minusse süstida mürke, lõigata mind ja panna minu sisse ja külge asju, mis sinna ei kuulu. Aga ma ei taha seda, ma tõesti ei taha. Tea, et ma juba olen ilus. Koledaks lähen ma armastuse puudusest, ilusaks muutun armastuse küllusest. Mulle pole vaja teiste armastus, mulle pole vaja ühegi mehe armastust, mulle on vaja ainult Sinu armastust ja sellest mulle täiesti piisab. Ma luban Sulle, et kui Sa mind armastad, muutun ma väga ilusaks ja puhken õitsele ja Sina saad läbi minu kogeda seda kõike mida Sulle siis saan näidata - minu tõelist väge.

Palun ära luba minu sisse ühtegi meest, kes ei armasta Sind päriselt iga oma keha rakuga. Sest, kui Sa seda teed, siis ma tunnen suurt valu ja tihti pean hakkama ennast kaitsma selle eest. Ära luba kellelgi panna midagi kunstlikku ega mürgist oma üsasse. Sest läbi emaka on mul võimas loomise jõud. Me võime koos luua uut elu aga mitte ainult. Me võime luua läbi üsa jõu siia ilma mida iganes meie hing ihkab. Aga selleks tuleb üsa hoida puhtana kõigest.

Palun ära pritsi mulle peale mürki selleks, et ma paremini lõhnaksin. Anna mulle puhast vett ja parimat toitu ja ma lõhnan imeliselt. Piserda mulle peale lillevett ja pese mind puhta veega ja midagi enamat polegi vaja.
Ära tee minusse auke, et mind kaunistada ehetega, mida minu külge siis riputada. Iga tehtud auk kahjustab osa minust. Need ei muuda mind kuidagi ilusamaks. Kanna ehteid, mille pärast ei pea mind lõhkuma.
Ära joonista mu kehale mürgise tindiga mustreid, sest ma pole lõuend. Nahk peab olema puhas ja puutumatu, sest kõik see on seotud energiaga. Iga minu kahjustamine kahjustab ka Sinu energiat. 

Luba mul nautida päikesekiiri looduses. Ära määri mu nahale mürgist kreemi, et hoida mind nautimast päikest. Sa justkui viid mind päikese kätte ja tõmbad raudrüü peale, et päikesekiired minuni ei jõuaks. Ma saan vaevu hingata......
Üldse ära kata mind mürgiste ja lõhnavate kreemidega, sest igakord, kui Sa neel mulle peale paned on mul tunne, et lämbun. Toida mu kaunist nahka vahel puhta taimeõliga ja luba mul olla oma loomulikus olekus nii palju kui võimalik.
Ära küüri mu nahka maha igapäev seebiga. Mõtle hoopis seda, kust tuleb mustus? Armas, see tuleb Sinu seest. Kui Sa mulle mürke sisse ei pane, ei ole vaja ka midagi maha pesta. Hoia mind seest puhtana ja siis olen ma ka väljast puhas. Piisab, kui Sa lased armsal veel minu nahka paitada ja rohkem ei vaja ma midagi.

Palun ära kata mind riietega, mis mind ahistavad ja piiravad, lihtsalt selleks, et olla “ilus” kellelegi teisele. Ära kata mind riietega, mis on täis mürke ja mille all ma vaevu hingan. Ära kata mind odavate materjalidega, sest tegelikult ma väärin parimat. 

Ma tahan toituda söögist, mis on täis armastust. Ma ei taha, et Sa topiksid minusse toitu, mis on tühi ja mürgine. Tahan juua puhast vett ja värsket mahla. Tahan toituda vanaema aias kasvanud maasikatest ja süüa puult nopitud õunu. Tahan toituda sellest toidust, mis Sina ise või keegi teine on puhta armastusega valmistanud. Mulle pole vaja väga palju süüa, tegelikult on mul raske, sest tihti koormad Sa mind liigse söögiga. Luba mul öösel puhata nii, et ma ei pea tegelema toidu seedimisega, seega ära toida mind enne magamaminekut. 

Ära kuhja minusse meelemürke. Ära tõrva minu kopse selle mürgise suitsuga, sest ma lihtsalt ei saa enam hingata. Ma ei suuda kogu aeg ennast puhastada, ma olen sellest väsinud. Ära tuimesta ennast alkoholiga, sest seda mina mina tunnen, saad Sa tunda järgmisel päeval ja ma näitan seda Sulle kogu aeg aga Sa ikka ei kuule mind. Mida ma peaksin tegema, et Sa mind päriselt kuulama hakkaksid?

Ära kasuta mind oma allasurutud tunnete hoidlaks. Kui Sa ise ei suuda nendega hakkama saada, miks Sa arvad, et mina peaksin? Ma jään sellest lihtsalt haigeks. Kui ma jään haigeks, siis tea, et see on minu meeleheitlik sõnum Sulle. Palun ära suru minu sõnumit tagasi minu sisse mürkidega. Kui Sa mind kuulad ja teed vajalikud muudatused, siis ma tervendan ennast ise hetkega. 

Ma olen nii ilus ja nii imeline ja ma väärin olla väga armastatud. See kuidas tunnen ennast mina, määrab

Lisa kommentaar

Email again: